Baran Hasan'ı mı aldı? Kan Çiçekleri 344. bölüm fragmanı yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde Baran, eşi ve oğlunu korumak için her şeyi yapar. Cevahir ve onun satın aldığı Hasan'la hesabı bitmeyen Baran, yeni bir plan yaparak onu uygulamaya koyar. Hasan'ı köşeye sıkıştıran Baran, onu yakalamayı başardı mı?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Baran ve Dilan, bu yorucu günlerin arasında baş başa kalıp yenilenmeyi de ihmal etmezler. Birlikte fidan diken güzel çift, birbirlerine bağlılıklarını her geçen gün arttırırlar. Öte yandan zekice bir planla Hasan'ı tuzağa düşürmeyi düşüren Baran, sonunda intikamını alıyor mu?

Kan Çiçekleri, 344. bölümüyle 21 Haziran Cuma günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

KAN ÇİÇEKLERİ 344. BÖLÜM FRAGMANI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU? KAN ÇİÇEKLERİ 343. BÖLÜM ÖZETİ

Tüm aile toplanıp Berivan’a ziyarete gelmiştir. Herkes bir arada olmaktan çok mutludur, Azade ve Berivan da hasret giderirler. Öte yandan Baran tedbiri elden bırakmaz. Cevahir’in kendisini izlettiğini fark etmiş çok daha kalabalık bir ekiple o adamları izlettirmektedir. Ancak bu durum Fırat’la aralarındadır, ailenin huzurunu bozmak istemezler. Evde güzel vakit geçirirken Berivan böğürtlen zamanı olduğu için gençlere ormana gitmelerini önerir. Baran gitmek istemese de Dilan’ın ısrarına dayanamaz ve beraber ormana giderler. Ancak ormanda kaybolurlar. İşin kötüsü cep telefonları da yanlarında değildir. Fırat, abisinin Cevahir’in pususuna düşmesinden endişe duyar. Fakat Kudret de dahil kimseyle paylaşmaz. Öte yandan Baran, Hasan’ın mahkemesinin ertesi gün yapılacağını da öğrenmiştir. Yarın büyük gün olacaktır. 
  
Cevriye, lise yıllığına bakıp Cevdet ve Pervin’in o dönemde aşk yaşadığını öğrenmiştir. Bunu kendisinden sakladığı için Cevdet’e çok öfkelenir. Cevdet her ne kadar önemsiz bir şey olduğunu söylese de Cevriye’nin siniri geçecek gibi değildir. Yasmin ve Harun da düğün masrafları nedeniyle gerilmiştir. Kenan onları barıştırmak için bir şey bulmalıdır.

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0