Teoman'dan Başkan Erdoğan'a övgü dolu sözler! "Öyle bir karizmatik gücü var ki"

Katıldığı bir programda siyasal analiz yapan ünlü şarkıcı Teoman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgü dolu sözler söyledi. Sosyal medyada paylaşılan o anlar gündem oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sunuculuğunu Candaş Tolga Işık'ın yaptığı, TV100'de yayınlanan "Az Önce Konuştum"un konuğu olan ünlü şarkıcı Teoman, dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Işık'ın "Dünyada siyaset sağa doğru mu meylediyor?" sorusuna "Acayip! Çok ilginç bir dünya. Ama Türkiye'yi başka türlü değerlendirebilirsin. Yeniden Refah Partisi yüzde 7 oy aldı, milliyetçiler oy kaybetti vesaire..." diyerek yanıt veren şarkıcı daha sonrasında yaptığı açıklamalarla Başkan Erdoğan'ı adeta öve öve bitiremedi.

Teomandan Başkan Erdoğana övgü dolu sözler

Teomandan Başkan Erdoğana övgü dolu sözler

"ÖYLE KARİZMATİK BİR GÜCÜ VAR Kİ"

Türkiye'de kişi kültünün de önemli olduğunu ifade eden Teoman "Erdoğan'ın öyle bir karizmatik gücü var ki, o kendini gösterince arkasından birçok kişiyi sürükleyebiliyor." ifadelerini kullanarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a övgü dolu sözler söyledi.

Usta oyuncu Adnan Zaman hayatının şokunu yaşadı!

İLİŞKİLİ HABER

Usta oyuncu Adnan Zaman hayatının şokunu yaşadı!

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0