Geniş Aile hayranlarına müjde! Cevahir ile Ulvi'nin yeni filminden ilk kare geldi

2009 yılında Kanal D ekranlarında fırtına gibi esen efsanevi dizi "Geniş Aile" hayranlarına müjdeli bir haber geldi. Dizinin senaristi Cüneyt İnay, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cevahir ve Ulvi karakterlerini merkeze alan bir filmin çekileceğini duyurdu. Hazırlıklarına başlanan filmden gelen ilk kare, Geniş Aile hayranlarını heyecanlandırdı.

Türk televizyon tarihinin en eğlenceli ve en sevilen dizilerinden "Geniş Aile", hafızalara kazınan replikleriyle bir dönemin fenomeni haline gelmişti. Ufuk Özkan, Zuhal Topal, Fırat Tanış, İlker Ayrık, Rasim Öztekin, Rojda Demirer ve Bülent Çolak gibi ünlü isimleri bir araya getiren başarılı dizi, özellikle Cevahir ile Ulvi arasında geçen diyaloglarla izleyenleri kırdı geçirdi.

Dizinin bu kadar çok sevilmesinin ardından 2015 yılında 'Geniş Aile: Yapıştır', 2016 yılında 'Geniş Aile 2: Her Türlü' ve 2019 yılında 'Geniş Aile Komşu Kızı' vizyona girse de Geniş Aile hayranlarının "Cevo ve Ulvi" ikilisine hasreti dinmedi. 

Geniş Aile'nin senaristi Cüneyt İnay'dan dizinin hayranlarını çok heyecanlandıracak bir haber geldi. İnay, X hesabında paylaştığı bir gönderide Cevahir ve Ulvi karakterlerine odaklanacak bir filmin senaryosunun yazıldığını açıkladı.

Müjdeli haber sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırırken yapımın hazırlıklarına başlandı. Sete çıkan filmin ekibinden ilk kare, sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırdı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Böylesi görülmedi: Açık denizde uyuyakaldı! Rahat tavırları dikkat çekti

Eski Popstar yarışmacısı Özlem Osma her şeyden vazgeçip İslam'ı seçti: Kuran'dan korkmayın!

İLİŞKİLİ HABER

Eski Popstar yarışmacısı Özlem Osma her şeyden vazgeçip İslam'ı seçti: Kuran'dan korkmayın!
Güldür Güldür'ün İbrahim'i Onur Atilla resmen eridi! Zayıflama yöntemini 1 yıldır saklamıştı

İLİŞKİLİ HABER

Güldür Güldür'ün İbrahim'i Onur Atilla resmen eridi! Zayıflama yöntemini 1 yıldır saklamıştı

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0