Hira vuruluyor mu? Esaret 368. bölüm fragmanı yayında

Esaret’te Orhun, Hira için bir aşk bahçesi inşa eder. Çok mutlu olan Hira, Orhun'a sarılır. Bu anları gören Afife ise kıskançlıktan kudurur. Öte yandan, Neva'nın tuttuğu tetikçi silahını Hira'ya doğrultur. Hira vuruluyor mu?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal 7 ekranlarının çok konuşulan dizisi Esaret hafta içi her gün saat 19.00'da izleyenleri ekran başına topluyor. Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsünü yakından takip edenler fragmanları heyecanla bekliyor. İşte, diziseverlerin favorisi haline gelen 'Esaret'in yeni bölüm fragmanı... 

368. Bölüm
 
Orhun ve Hira aşkla birbirlerine bağlıdır. Her gün birbirlerini mutlu edecek bir şeyler bulan çiftin mutluluğu başta Neva olmak üzere birilerini rahatsız eder. Afife ise kabullenemese deuzaktan izlemesi tercih eder. Neva, Hira'yı öldürmek için tetikçi yollar. Tetikçi, Hira'nın en savunmasız anında silahını doğrultur. Hira'yı kim kurtaracak?

Birbirlerini karanlıkların içinden çıkaran Orhun ve Hira’nın heyecan dolu öyküsü Esaret ile hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7’de..

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0