Pes dedirten dolandırıcılık! Telefonu şarja takıp uyudu hem paraları gitti hem borçlandı

Şeytanın aklına gelmeyecek fikirlerle vatandaşları tuzaklarına düşüren dolandırıcılar, bu kez uyuyan bir adamı soyup soğana çevirdi. Telefonunu gece şarja takıp uyuyan adam, sabah uyandığında hesabındaki tüm paraların gittiğini ve adına kredi çekildiğini öğrendi.

İstanbul’da yaşanan bir dolandırıcılık olayı 'pes' dedirtti. Gece telefonunu şarja takan Haydar Demir adlı vatandaş sabah uyandığında hayatının şokuyla karşı karşıya kaldı. Telefonunda sayısız bildirim gören Demir, banka hesabının boşaltıldığını ve adına kredi de çekildiğini gördü.

HEM TÜM PARASINI ALDILAR HEM DE ADINA KREDİ ÇEKTİLER

Soyup soğana çevirilen Demir'in gece uyuduğu sırada dolandırıcıların banka hesabını boşalttığı ortaya çıktı. 70 yaşındaki mağdur adam adına 113 bin liralık kredi çekildiğini söyleyerek, "Hem vadeli hesabımdan para çekiyor, hem vadesiz hesabım vardı onu çekiyor. Esnek hesap kredisi çekiyor. Yetmiyormuş gibi adıma 113 bin lira kredi çekiyor" ifadelerini kullandı.

Dolandırıcıların toplam 245 bin lira parayı çekerek başka bir hesaba aktardığı bilgisine ulaşıldı.

"KAN BEYNİME SIÇRADI"

Yaşadıklarına inanmakta güçlük çeken yaşlı adam, "Bir kalkıyorum. Gece uyurken hem param gitmiş hem borçlanmışım. Birden bire sıfır. Kan beynime sıçradı. Kendimden geçtim. Elim ayağım birbirine dolaştı, ne yapacağımı şaşırdım. Başıma böyle bir şey geleceği hayatta aklıma gelmezdi" diyerek isyan etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit lüks araçlarıyla tatil yolundalar!

Filistinli ödüllü yönetmen Mohammed Almughanni Trabzon'da sinemaseverlerle buluştu!

İLİŞKİLİ HABER

Filistinli ödüllü yönetmen Mohammed Almughanni Trabzon'da sinemaseverlerle buluştu!

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0