Dilan'a korkunç hediye! Kan Çiçekleri 349. bölüm yayınlandı

Kan Çiçekleri’nde Baran, Hasan'ın yaptıklarını yanına bırakmaya niyeti yoktur. Onu ele geçirmek için her şeyini ortaya koyar. Öte yandan Cevahir sinsi planlarına devam eder ve Dilan'a bir paket gönderir. Cevahir, Dilan'a ne gönderdi?

Dilan, Baran ve Miran bebek mutlu bir aile tablosu çizerken Cevahir her zamanki gibi mutluluklarına gölge düşürür. Dilan, Baran'a sürpriz yapmak isterken asıl sürprizle o karşılaşır. Cevahir'in önce mesaj yollaması, ardından da Dilan'a gönderdiği hediye ne anlama ne anlama geliyor?

Kan Çiçekleri 349. bölümüyle 28 Haziran Cuma günü saat 16.20'de Kanal 7'de.

KAN ÇİÇEKLERİ 349. BÖLÜM FRAGMANI

Kanla yoğurulan evlilikleri gerçek bir aşka dönüşen Dilan ve Baran’ın heyecan dolusu öyküsü Kan Çiçekleri ile hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7 ekranlarında…

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0