Emine Erdoğan yeni projeyi böyle duyurdu! "Kadim hikâyeye kulak verelim"

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, yürürlüğe girecek yeni projenin müjdesini verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Anadoludakiler projesini anlatan Emine Erdoğan; "Yerel ürünlerimizi markalaştırmaya, küresel pazarlara taşımaya ve ulusal kalkınmaya hep birlikte destek olalım. " şeklinde konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık dikkatleri üzerine toplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, bu kez yeni bir proje ile gündeme geldi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile projenin detaylarını aktaran Emine Erdoğan, 'Anadoludakiler' projesinin Anadolu'nun yerel ve geleneksel ürünlerini tanıtmayı amaçladığını söyledi. 

Emine Erdoğan Anadoludakiler Projesi

Emine Erdoğan Anadoludakiler Projesi

"PARÇASI OLDUĞUMUZ KADİM HİKAYEYE KULAK VERELİM"

Yaptığı paylaşım sırasında "İlkler ve tekler coğrafyası Anadolu’nun özünü toprağın bereketi, mutfak kültürümüzün birikimi ve usta ellerin becerisi oluşturur. Asırlardan bugüne ulaşmayı başarmış, Anadolu’nun eşsiz hazineleri, varisleri tarafından yeniden keşfedilmeyi bekliyor. " ifadelerini kullanan Emine Erdoğan, sözlerine " Anadoludakiler Projesi de işte bu keşif yolcuğunun başlangıç noktası. Proje, Anadolumuzun yerel ve geleneksel ürünlerini tanıtmayı, yeniliklerle günümüze taşımayı ve tüm insanlığın istifadesine sunmayı amaçlıyor. Bu toprağın insanları, yani Anadoludakiler olarak bizler de tarihi sorumluluğumuzu üstlenelim ve parçası olduğumuz kadim hikâyeye kulak verelim. Yerel ürünlerimizi markalaştırmaya, küresel pazarlara taşımaya ve ulusal kalkınmaya hep birlikte destek olalım." şeklinde devam etti. 

Emine Erdoğan Anadoludakiler Projesi

Emine Erdoğan Anadoludakiler Projesi

"YEREL GİRİŞİMLERE YOL GÖSTERMESİNİ TEMENNİ EDİYORUM"

Paylaşımına geleceğe dair iyi temennilerini dile getirerek sonlandıran Emine Erdoğan, projede emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerini dile getirdi. Emine Erdoğan; "Bilhassa alanında uzman isimlerin, sanatçı ve şeflerimizin Anadoludakiler Projesi’nin dijital kültür elçileri haline gelmesini, birikim ve becerileriyle yerel girişimlere yol göstermesini temenni ediyorum. Projenin hayırlara vesile olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi. 

"BİR MEDENİYET TÜRKÜSÜ"

Paylaşımlarına etkinlikte çekilen görüntülere yer vererek devam eden Emine Erdoğan; "Geleceklerimizin köklerini yeşerecek. 'Anadoludakiler' Projesi, kadim topraklarımızın kapsamını atmaya devam eden bir medeniyet türküsü. Bizi biz yapan bereketi, birikimi ve beceriyi geliştirmek için yola çıkan tüm gönüllülere yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı. 

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0