Emekli oldu kına yaktı! Düğün salonu kiraladı izleyenleri güldürdü

Emekli olan annesinin 'emekli kınası' düzenlediği anları sosyal medyada paylaşan kullanıcı izleyenleri güldürdü. Görüntüde emekli olan kadın ve arkadaşlarının doyasıya eğlendiği anlar yer aldı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kadir Ezildi’nin komşularından olan Melek Hanım, EYT’den emekli olmanın sevincini yaşadı ve düğün salonu kiralayarak kutladı. Sevdikleriyle birlikte bu mutlu anı paylaşan Melek Hanım, emekliliğini kına yakarak ve oynayarak kutladı.

51 yaşındaki Melek Uçkun’un EYT sevinci paylaşıldı. Yıllardır emeklilik için gün sayan Melek Hanım, 20 yılını doldurup emeklilik hakkını kazandıktan sonra bu sevincini coşkuyla kutladı.  

Kaftan giyerek düğün salonuna pastayla giriş yapan Melek Uçkun, EYT kınası düzenledi. Arkadaşlarıyla birlikte hem oynayan hem de kınasını yakan Melek Hanım, bu güzel günü gelin testisi şovuyla tamamladı. Eğlenceli anlar, geriye unutulmaz görüntüler bıraktı.

Kanada'da ilk kez bir kadın Genelkurmay Başkanı olarak atandı

İLİŞKİLİ HABER

Kanada'da ilk kez bir kadın Genelkurmay Başkanı olarak atandı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0