Kanal 7 Medya Grubu 30'uncu yılını kutluyor!

4 Temmuz 1994 tarihinde yayın hayatına başlayan ve o zamandan beri çizgisinden hiç ayrılmayan Kanal 7, bugün tam da 30'uncu yılını kutluyor. Yayın hayatına başladığı günden bu yana 'Kimsesizlerin sesi' olmak amacıyla yola çıkan Kanal 7, yaptığı haberlerle kısa sürede dikkat çekerek gündemi belirleyen bültenler ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

Türkiye'nin en sancılı dönemlerinden biri olan 90'lı yıllarda kritik yayınlara imza atan Kanal 7, 28 Şubat postmodern darbesinin karşısında durarak üniversitelere alınmayan, haksızlığa uğrayan başörtüsü mağdurlarının sesini duyurdu. Yapılan tüm tehdit ve baskılara rağmen okuma hakkı elinden alınan kadınların haklarını savunan Kanal 7, yayınlanan haberlerin yanı sıra dizi ve programlarıyla da Türk halkı tarafından ilgiyle takip edildi. Başta Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere birçok siyasetçiyi aileleriyle birlikte ilk kez stüdyolarında ağırlayan Kanal 7, Türk halkından aldığı güç ve destekle sürekli genişledi.

Kanal 7 Medya Grubu

Kanal 7 Medya Grubu

KANAL 7 AİLESİ BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!

1997 yılında Türkiye'deki yayınları Avrupa'daki gurbetçilerle buluşturan Kanal 7, 1999 yılında Türkiye'nin en çok dinlenen radyo kanallarından Radyo 7'yi yayın hayatına başlattı. 2003 yılında 'Bu noktada haber var' sloganıyla kurulan Haber7.com ile de internet haberciliğine yeni bir soluk getirdi. Bu sayede Haber7.com Türkiye'nin en çok takip edilen haber sitesi oldu. 2008 yılında Kanal 7 ailesine Ülke TV katıldı. 'Haber her yerde, gerçekler Ülke TV'de' diyerek izleyici karşısında çıkan Ülke televizyonu ses getiren haber kanalları arasında yer aldı ve bu süreçte Kanal 7 Medya Grubu yayın ilkelerine bağlı, çizgisinden ayrılmayan bir yayın anlayışıyla yoluna devam etti.

Kanal 7 ailesi 30uncu yıl

Kanal 7 ailesi 30uncu yıl

Kadınlar için Yasemin.com, yapımları yeniden izlemek için İzle7, gezi rotaları oluşturmak isteyenler için ise Gezelim.com internet siteleri kuruldu.

FETÖ ihanetinin yaşandığı 15 Temmuz gecesi, Kanal 7 ailesi darbeye karşı en ön safta yer aldı ve darbe teşebbüsüne karşı dimdik ayakta durdu. Darbe girişimleri, seçimler, salgınlar, depremler gibi birçok olayda Kanal 7, 30 yıldır tüm gelişmeleri izleyiciye aktardı.  

Kanal 7 Medya Grubu, 3 TV kanalı, 1 radyo ve 4 internet sitesiyle ilk günkü heyecan ve inançla yoluna devam ediyor.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0