Evlat dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı! Bilal, Muskan'ın gerçek yüzünü görüyor

Dram dolu aile hayatını gözler önüne seren "Evlat" dizisi, Celal ve Zekiye’nin çocuklarına bırakacakları tek mirasın karakter olduğunu her bölümüyle gözler önüne seriyor. Kanal 7 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Evlat'ın son bölüm fragmanı ise büyük bir merakla bekleniyor. İşte, heyecanla beklenen "Evlat" dizisi 15. bölüm fragmanı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal 7, dizi serisine bir yenisini daha ekledi. Yoğun izleyici kitlesine sahip olan ve ilgiyle takip edilen "Evlat" dizisi, Pakistan’da çok ses getiren ve günümüz toplumlarındaki aile yapısını ele alarak ebeveynlerle çocuklarının ilişkisine dikkat çeken "Aulaad" dizisi, "Evlat" ismiyle izleyici karşısına çıkıyor. Sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla merak uyandıran dizi, her bölümüyle tam not alıyor. Çocuklara bırakılabilecek en büyük mirasın karakter ve manevi değerler olduğunu anlatan "Evlat" dizisi, hafta içi her gün 14:40’da Kanal 7'de!

15. BÖLÜM FRAGMANI 

Mooni’nin ölümü, Bilal’ın yaptığı hataların biraz olsun fakına varmasına sebep olur. Bunu gören Muskan, annesinin planları yüzünden bunların yaşandığını söyleyerek onu suçlamaya başlar. Tüm bunların üzerine Bilal’in annesinin takı setini bulması, iplerin kopmasına neden olur. Öte yandan Afrin, hapiste olan Kuram’ın yanına giderek ailesi için bir çözümü olduğunu söyler. Afrin’in planı ne ?

15. BÖLÜM FRAGMANI

Evlat dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuram yaptıklarından çok pişman!

İLİŞKİLİ HABER

Evlat dizisi 13. bölüm fragmanı yayınlandı! Kuram yaptıklarından çok pişman!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0