Hollandalı müşteriye mehter marşı şoku! Herkes bunu konuşuyor

İstanbul’da bir taksici, Türkiye-Hollanda maçından sonra taksisine binen turistin Hollandalı olduğunu öğrenmesiyle turiste Mehter Marşı dinletmesi sosyal medyada viral oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

İstanbul’da bir taksici  6 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen Türkiye-Hollanda maçından sonra taksisine Hollandalı bir turist bindi. Taksicinin sohbet esnasında turistin nereli olduğunu öğrenmesiyle olanlar oldu. Taksicinin sorduğu ‘’Nerelisin?’’ sorusuna ‘’Hollanda’’ cevabını veren turistin cevabına taksicinin yanıtı gecikmedi. 

SEN ŞİMDİ NANEYİ YEDİN BRO!

Taksici ‘’Sen şimdi naneyi yedin bro. İntikamımızı alacağım senden, bu sana gelsin.’’ diyerek Hollandalı turiste Mehter Marşı dinletti. 

Ortaya çıkan bu görüntüler sosyal medyada gündem oldu. 

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0