Evlat dizisi 16. bölüm fragmanı yayınlandı! Bilal yaptıklarının bedelini ödüyor

Dram dolu aile hayatını gözler önüne seren "Evlat" dizisi, Celal ve Zekiye’nin çocuklarına bırakacakları tek mirasın karakter olduğunu her bölümüyle gözler önüne seriyor. Kanal 7 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Evlat'ın son bölüm fragmanı ise büyük bir merakla bekleniyor. İşte, heyecanla beklenen "Evlat" dizisi 16. bölüm fragmanı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kanal 7, dizi serisine bir yenisini daha ekledi. Yoğun izleyici kitlesine sahip olan ve ilgiyle takip edilen "Evlat" dizisi, Pakistan’da çok ses getiren ve günümüz toplumlarındaki aile yapısını ele alarak ebeveynlerle çocuklarının ilişkisine dikkat çeken "Aulaad" dizisi, "Evlat" ismiyle izleyici karşısına çıkıyor. Sürükleyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla merak uyandıran dizi, her bölümüyle tam not alıyor. Çocuklara bırakılabilecek en büyük mirasın karakter ve manevi değerler olduğunu anlatan "Evlat" dizisi, hafta içi her gün 14:40’da Kanal 7'de!

Evlat'da Bilal, ailesinin onu affetmesi için her yolu denerken kötü bir haber alır. Baygınlık geçiren Muskan'ın hastaneye kaldırılmasından sonra bebeğin yaşamını yitirdiğini öğrenen Bilal, hayatının şokunu yaşar. Ailesinin ahı mı çıkıyor?

16.Bölüm 
 
Bilal, abisi Adnan'ı arayarak ailesinden özür dilemenin yollarını sorar. Öte yandan baba Celal, kızı Roşna'ya yapılanlar affedilebilir ama asla unutulmaz der. Adnan ise yılın iş adamı ödülünü ailesinden yoksun, içi buruk bir şekilde alır. Muskan ise annesiyle birbirine girer ve baygınlık geçirir. Bilal, hastaneye kaldırılan Muskan'ın bebeğinin öldüğünü ve artık bebek sahibi olamayacağını öğrenir ve büyük bir yıkım yaşar. Bilal bu acıyı kaldırabilecek mi?

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0