YASEMİN / 09.07.2024 14:45

İzmir'de kullanıcıları ikiye bölen anlar! Başörtülü gençleri gören sokak müzisyenleri...

İzmir'de çekilen bir video sosyal medyada kullanıcılarını ikiye böldü. Başörtülü gençleri gören sokak müzisyenlerinin ilahi çalmaya başladığı o anlar sosyal medyada gündem oldu. Müzisyenlerin bu hareketi kimi kullanıcılar tarafından hoş bir jest olarak görülse de kimi kullanıcılar tarafından dalga geçme anlamına geldiği söylenildi.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ!

İzmir'de çekilen bir görüntü kısa süre içerisinde viral oldu. Bir mekanda oturan başörtülü gençleri gören sokak müzisyenleri ilahi söylemeye başlayınca, ortaya çıkan görüntüler tartışma konusu oldu. Kayıt altına alınan görüntülerde gençlerin ve çevredekilerin gülerek tepki verdiği görüntülenirken, kimi kullanıcılar müzisyenlerin bu hareketini jest olarak algıladıklarını söyleyerek "İşte böyle herkes hoş görülü olsa dünyada bu kadar kötülük olmazdı. Tebrik ederim", "Çok güzel, yüzlerde tebessüm oluşturdu" yorumlarını yaptı. Kimi kullanıcılar ise durumun çok da sevimli olduğunu düşünmeyerek "Bu dalga geçmektir", "Hiç komik değil yaptıkları" ifadelerini kullandı.

SIRADAKİ VİDEO
  • Halil dağlı 09.07.2024 18:09 /

    Helal olsun Romen kardeşlerimize

  • Akademisyen 09.07.2024 17:01 /

    Çalanların niyetini bilmek önemli ise de; Başörtülü kızlarımızın ciddiyetsizliği de bizi incitti. Vakarlarını koruyarak dinleseler ve teşekkür ederek mukabele etseler daha doğru olurdu. Ne de olsa çalınan bir ilahidir ve manevi manasını incitmemek, muhafaza etmek gerekirdi. İnsanlara şirin görünmek için onlara benzemeye çalışmak, adeta İslami şahsiyetimizden rüşvet vermek gibi tavırlar davaya fayda vermez. Tavizkar bir usulle insanları memnun edemezsiniz. Maneviyata ait herşeyi parçalayanlar, dönüp dişinin de kirasını sizden isterler.

  • Hasan 09.07.2024 15:31 /

    Bence hiç birisi değil, adamlar paralarının derdindeler. Ancak birisi yaptıklarının günah olduğunu hatırlatmalı. Ben zaten dine bu tür sokuşturmalara, yok semnazendi, yok kasideydi bu tür şeylere hep temkinli yaklaşırım. Öyle bir hal geliyor ki Mevlit bile her türlü ibadetin yerini alıyor ,çok yanlış.

  • Fikret 09.07.2024 15:22 /

    Adamlar tam bir profesyonel. Bu adamlar roman ve müziği ibadet gibi yapıyorlar. Onlar için müşteri memnuniyeti esas ve her kesime hitap edecek şekilde kendilerini yetiştirmişler. Yani burada jest belki denebilir ama kesinlikle dalga geçme değil.

  • Misafir 09.07.2024 14:58 /

    Roman kardeşlerimiz öyle ayıp yapmazlar insanları mutlu etmek için yapmışlardır.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla