Buket Aydın’ın yayında taktığı saatin değeri milyonluk çıktı! Buket Aydın stüdyoyu terk etti

Geçtiğimiz akşam Tv100 ekranlarında yayınlanan bir canlı yayın programına katılan Buket Aydın’ın aynı programa katılan başka bir konukla yaşadığı tartışma sonrasında stüdyoyu terk ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Aydın’ın yayında taktığı saat üzerinden çıkan tartışma sonucunda ünlü sunucu canlı yayında stüdyoyu terk etti. Saatin değerini duyanların ise dudakları uçukladı!

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Tv100 ekranlarında yayınlanan 'Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade' programına geçtiğimiz akşam medya sektöründe adlarını sıkça duyduğumuz pek çok isim katıldı. Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ve Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç programa katılan isimlerden ikisiydi. Yayının ilerleyen saatlerinde ikili arasında sert bir tartışma yaşanmaya başladı. Tartışmanın fitilini ateşleyen ilk cümle Şaban Sevinç’ten geldi. Ünlü sunucu bu cümleyi duyunca çılgına döndü.

“BU KREDİ KARTIYLA SAAT SATIN ALMAYA BENZEMEZ”

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç’in kurduğu "Parayla pek çok şeyi satın alabilirsin, pahalı saat, kolye, yüzük alabilirsin ama CHP delegesi satın alamazsın. Bu CHP’ye karşı yapılmış bir iftiradır." dedi. Ardından Buket Aydın “Ben parayla saat satın almıyorum.” diyerek Sevinç’e yanıt verdi. Sözlerine “Sizi benim üzerimden gündem yaptırmak için kim yönlendiriyor?” diyerek devam eden Aydın, sinirlerine hakim olmakta zorlanarak canlı yayında stüdyoyu terk etti.


“KENDİSİ BENİMLE SİYASİ ARENADA LAF YARIŞTIRAMADIĞI İÇİN BEL ALTI VURMAYA KALKTI”

Canlı yayın esnasında yaşanan gerginlik sonucunda stüdyoyu terk eden Buket Aydın’ın ardından Şaban Sevinç, canlı yayında ünlü sunucudan özür dilediğini belirtti. Aydın, Twitter’da Sevinç’in kendisinden özür dilediği anların paylaşıldığı videoyu alıntılayarak kendisinin özrünü kabul etmediğini şu cümlelerle ifade etti: “Bu akşam yayının başından bu yana bu şahsın saldırılarına maruz kaldım. Onunla aynı fikirde olduğum anlar dahil olmak üzere bana sesini yükseltip küçümser bir tavırla konuştu. Sürekli bana sen diye hitap etti. Defalarca ben size diyorum dememe rağmen bana sen dedi. Anlattıklarımı anlayamıyorsunuz diyerek geri zekalı imasında bulundu. Hepsine sustum. Ama bir ulusal kanalda adeta Twitter trolü gibi defalarca öyle olmadığını yalan olduğunu anlattığım bir takım saçmalıklar üzerinden beni susturmaya çalışmasına müsaade edemezdim. Kendisi benimle siyasi arenada laf yarıştıramadığı  için bel altı vurmaya kalktı. Bir kadın olarak buna sessiz kalmak onurumu ve şerefimi zedeler. Biz siyasi tartışmalara girebiliriz herkes fikrini açıkça söyler ; kavga edebiliriz. Ama saygısızlık ; bel altı imalar kavgayı kişiselleştirmek bunlar kabul edilemez. Konuyu kamuoyu vicdanına bırakıyorum. Son olarak bu şahsın özrünü asla kabul etmediğimi ifade etmek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

YAYINDA TARTIŞMA KONUSU OLAN SAATİN DEĞERİ MİLYONLUK ÇIKTI! 

Patek Philippe Nautilus marka saat

Patek Philippe Nautilus marka saat

Şaban Sevinç’in saat üzerinden yaptığı göndermenin ardından sinirlenerek stüdyoyu terk eden Buket Aydın'ın saatinin değeri o anlara şahit olanlar tarafından merak konusu oldu. Söz konusu olan saat adeta servet değerinde çıktı. Patek Philippe Nautilus marka saat 88.453$ yani toplam 2.793.246 TL ederinde

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Tatlıses’ten olay paylaşım! Babasından şiddet mi görüyor?

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Tatlıses’ten olay paylaşım! Babasından şiddet mi görüyor?
Usta sanatçı Ayşe Mine hastaneyle kaldırıldı! Ayşe Mine kimdir ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Usta sanatçı Ayşe Mine hastaneyle kaldırıldı! Ayşe Mine kimdir ve kaç yaşında?
Yeşilçam’ın efsanesi Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Kırmızı ışıkta beklerken dehşeti yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

Yeşilçam’ın efsanesi Ahu Tuğba yine ölümden döndü! Kırmızı ışıkta beklerken dehşeti yaşadı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Kemal 1 ay önce

parası olan insanların pahalı eşya kıyafet aksesuar kullanması anormal bişey mi ben anlamadım parası olan alır olmayan alamaz bu kadar basit

Toplam 1 beğeni