Emine Erdoğan Jill Biden'ın davetinde lider eşleri ile bir araya geldi!

Yer aldığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın ev sahipliğindeki resepsiyona katıldı. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen organizasyonda Jill Biden tarafından karşılanan Emine Erdoğan, ziyaretine ilişkin detayları sosyal medya hesabından aktardı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık dikkatleri üzerine toplayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden'ın eşi Jill Biden'ın ev sahipliğini yaptığı NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi kapsamında gerçekleştirilen resepsiyona katıldı. Ulusal Amerikan Tarihi Müzesi'nde düzenlenen resepsiyonda Jill Biden tarafından karşılanan Emine Erdoğan, resepsiyona katılan diğer devlet ve hükümet başkanlarının eşleriyle bir araya geldi. 

Davetin ardından lider eşleriyle birlikte 'Entertainment Nation' sergisini gezen Emine Erdoğan; çevre, kültür, eğitim gibi konularda bilgi paylaşımında bulundu. Etkinliğin sonunda lider eşleri ev sahipliği için Biden'a ayrıca teşekkür eden Emine Erdoğan, serginin ardından yapılan toplu fotoğraf çekimine katıldı. 

Emine Erdoğan ve Joe Biden ın eşi Jill Biden

Emine Erdoğan ve Joe Biden ın eşi Jill Biden

"PEK ÇOK KONUDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK"

Ziyaretine ilişkin detayları sosyal medya hesabından aktaran Emine Erdoğan, paylaşımına "Zirveler, ülkelerimiz arasındaki bağları güçlendirmek ve ortak değerlerimizi pekiştirmek adına büyük önem taşıyor. NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi vesilesiyle Washington’da lider eşleri ile bir araya geldik." sözleriyle başlayarak "ABD Başkanı’nın eşi Jill Biden ev sahipliğinde Amerikan Tarihi Ulusal Müzesi’ni ziyaret ettik. Tarihin ve kültürün harmanlandığı buluşma çerçevesinde değerli lider eşleri ile verimli sohbetler gerçekleştirerek, pek çok konuda fikir alışverişinde bulunduk." ifadeleriyle sonlandırdı. 

Emine Erdoğan ve lider eşleri

Emine Erdoğan ve lider eşleri

Paylaşımı sırasında ziyaretine ilişkin görüntülere de yer veren Emine Erdoğan, kısa süre içerisinde hızla yayılan mesajı üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı.  

Emine Erdoğan'dan anlam dolu paylaşım! "Srebrenitsa soykırımını  bir kez daha lanetliyorum"

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'dan anlam dolu paylaşım! "Srebrenitsa soykırımını bir kez daha lanetliyorum"

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0