Adını Feriha Koydum ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! Meğer Feriha fakir değilmiş

Günlük hayatta televizyon dizileri bizim ayılmaz parçalarımız haline geldiler. Çoğu zaman dizideki karakterlerde kendimizden bir parça bulduğumuzdan kurduğumuz bağlar da o kadar güçleniyor. Bir zamanların efsane dizisi Adını Feriha Koydum da o dizilerden biriydi. "Adını Feriha Koydum" da yıllar sonra fark edilen o gerçek izleyenleri şok etti! İşte detaylar...

Yayın hayatını bitirmesinin ardından yaklaşık olarak 12 yıl geçen, Türk televizyon tarihinde kategorik olarak yapılmış, mekan kompozisyonlarında verilmek istenen duygunun tam olarak seyirciye geçtiği ve zengin kız - fakir oğlan motifini en gerçekçi şekilde işleyen dizilerden biri olarak anılan "Adını Feriha Koydum" dizisi hala gündemdeki yerini koruyor.

Dizi severler tarafından kesilen bazı sahnelerin kesitleri sosyal medyada viral olmaya devam ediyor. İzleyenler tarafından "Sanat yönetmeni işini çok iyi yapmış. Fakirliği anlatan en gerçekçi dizi." yorumları da yapılan dizinin kadrosunda Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Perçin gibi birçok sevilen isim yer almıştı. Feriha ve ailesinin yaşadıkları ev, yaptıkları meslek, yaşadıkları maddi ve manevi sıkıntılar şüphesiz herkesi izlediğinde çokça etkiliyordur. Yıllar sonra yayınlandığı döneme damga vuran ve her izlediğimizde içimizi paramparça eden bu dizide yeni bir gerçek ortaya çıktı. Feriha ve ailesi aslında fakir değilmiş dedirten o gerçek görenleri hayrete düşürdü. 

Feriha da yeteri kadar fakir değilmiş

Feriha da yeteri kadar fakir değilmiş

"HERKESİN 700 TL ALDIĞI DÖNEMDE ZEHRA 4800 ALIYORMUŞ"

"Adını Feriha Koydum" da fark edilen gerçek sosyal medyayı salladı. Feriha babası kapıcılık, annesi ise apartmanda bulunan ve "zengin" diye adlandırılan ailelerin evlerinde temizliğe gidiyordu. Yoksulluk içinde olan Feriha ve ailesinin haline izleyen herkes eminim çok üzülüyordu. Fakat gerçeğin hiçte böyle olmadığı yıllar sonra bir izleyenin gözünden kaçmadı. Gittiği bir evden 200 TL alan Zehra, neredeyse haftada her gün temizliğe gidiyordu. Dizinin yayınlandığı dönemde ise asgari ücret aşağı yukarı 700 TL civarındaydı. Haftada 6 gün temizliğe gittiği varsayıldığında Zehra'nın aylık gelirinin 4800'lere ulaştığını fark eden izleyenler şaşkınlığını gizleyemedi. "Feriha bile fakir değilmiş" dedirtti. 

Zehra herkesin 700 TL aldığı dönemde 4800 TL alıyormuş

Zehra herkesin 700 TL aldığı dönemde 4800 TL alıyormuş

Dünyanın en gösterişli ve en pahalı düğünü! Onlarca siyasi ünlüler ve toplamda 320 milyon dolar

İLİŞKİLİ HABER

Dünyanın en gösterişli ve en pahalı düğünü! Onlarca siyasi ünlüler ve toplamda 320 milyon dolar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0