Kanal 7'den "15 Temmuz Demokrasi Zaferi"ne özel yayın! Şehitlerimiz Kanal 7'de anılıyor

Kanal 7, 15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi’nin sekizinci yıl dönümünde, o gece vatanları uğruna canlarını feda eden şehitleri 15 Temmuz Destanı Özel yayınıyla yad ediyor.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Muhsin Bay’ın sunumu ve Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın sohbet ve dualarıyla ekrana gelecek programda, şehitlerin ruhlarına Kur’an-ı Kerim okunurken böyle günlerin bir daha yaşanmaması için dualar edilecek.

Kanal 7 15 Temmuz Destanı Özel programı

Kanal 7 15 Temmuz Destanı Özel programı

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZ KANAL 7’DE ANILIYOR!

Muhsin Bay’ın sunumu, Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında gerçekleşecek 15 Temmuz Destanı Özel programında; demokrasi şehitleri için Kur’an-ı Kerim tilavetleri, ilahiler ve mevlidi şerif okunacak. Ellerin semaya açılacağı gecede, tüm kalpler vatanından taviz vermeyen şehitler ve vatanseverler için atacak, Anadolu ruhunun şahlanışıyla kazanılan demokrasi zaferi anılacak.

Vatanları için canlarını feda eden aziz şehitlerimize vefa ve minnet gününde 15 Temmuz Destanı Özel programı, 15 Temmuz Pazartesi akşamı 21:20’de Kanal 7’de…

Dünyaca ünlü yıldız Shelley Duvall hayatını kaybetti! Ölüm nedeni duyanları çok şaşırttı

İLİŞKİLİ HABER

Dünyaca ünlü yıldız Shelley Duvall hayatını kaybetti! Ölüm nedeni duyanları çok şaşırttı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0