Her Halimle Sev 5. bölüm fragmanı yayında! Savi'nin başı belada!

Hindistan’ın popüler dizisi “Saavi Ki Savaari”, Her Halimle Sev artık Kanal7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 3. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 3. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev’de, birilerinden kaçan bir çifti para karşılığı götürmeyi kabul eden Savi’nin başı derttedir. En iyi arkadaşı olan aracının önü kesilen Savi, Nityam’dan yardım ister fakat Nityam’ın umurunda değildir. Savi nasıl kurtulacak?

5.Bölüm

Nityam, Savi’ye karşısına çıkmaması için uyarıda bulunur. Savi’nin ise istemeden de olsa sürekli Nityam’la yolları kesişir. Başı belada olan bir çifti para karşılığı götüren Savi’nin karşısına bu kez de Nityam çıkar. Savi’nin aracı ateşe verilmek üzeredir fakat Nityam’ın derdi fabrikasına ulaşabilmektir. Savi, en iyi arkadaşı Çatri Prasad’ı kurtarabilecek mi?

5.BÖLÜM FRAGMANI

Öylesine Derin 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Mirab'ın karşısına çıkan adam kim?

İLİŞKİLİ HABER

Öylesine Derin 12. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Mirab'ın karşısına çıkan adam kim?
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0