Bakan Göktaş da tasarım eşarp modasına uydu! Sosyal medyada büyük ilgi gördü

Geçtiğimiz günlerde bir konferansın kapanış programında yer alan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, tasarım eşarp modasına ayak uydurmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Bakan Göktaş'ın başörtüsündeki o detay sosyal medyaya büyük ilgi gördü.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş geçtiğimiz günlerde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığının eş faydalanıcı olduğu, Avrupa Birliği (AB) ve Birleşmiş Milletler (BM) ortaklığında hayata geçirilen "Türkiye'de Kadın-Erkek Eşitliğine Duyarlı Planlama ve Bütçelemenin Uygulanması Projesi" kapsamında, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, bir otelde "Türkiye'de Kadın-Erkek Eşitliğine Duyarlı Planlama ve Bütçelemenin Uygulanması Projesi Uluslararası Konferansı"nın kapanış programında yer aldı. Göktaş, özel tasarım başörtüsüyle dikkatleri üzerine topladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş

Bakan GöktaşİLİŞKİLİ HABERBakan Göktaş'tan müjdeli haber: E-ticaret yapan kadın kooperatiflerine erişim kolaylığı geldi

ÖZEL TASARIM EŞARBI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ!

Konferansta konuşma yapan Bakan Göktaş'ın eşarbındaki detay dikkatlerden kaçmadı. Özel yapım eşarbı dikkat çeken Göktaş'ın başörtüsünde, Bakan Göktaş'ın isminin baş harfleri olan 'M, Ö, G' harflerinin yer aldığı görüldü. Göktaş'ın eşarbı sosyal medyada da büyük ilgi gördü. 

Mahinur Özdemir Göktaş eşarp

Mahinur Özdemir Göktaş eşarp

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0