Usta oyuncu Sema Çeyrekbaşı hayatını kaybetti! Sema Çeyrekbaşı kaç yaşındaydı?

Sandık kokusu dizisiyle ekranlara gelen usta oyuncu Sema Çeyrekbaşı bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Ünlü oyuncu Sema Çeyrekbaşı'nın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kendi Düşen Ağlamaz aynı zamanda Sandık Kokusu dizilerinde rol alan, birçok dizi ve sinema filminde önemli karakterlere hayat veren oyuncu Sema Çeyrekbaşı'nın geçtiğimiz hafta apar topar hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti.

Sema çeyrekbaşı

Sema çeyrekbaşı

BEYNİNE PIHTI ATTI! VEFAT ETTİ

73 yaşındaki usta oyuncunun beyne pıhtı atması sonucu yoğun bakımda olduğu ortaya çıkmıştı. Devlet Tiyatrosu sanatçısı Çeyrekbaşı, hayatını kaybetti. 

Sema Çeyrekbaşı'nın vefatını Oyuncular Sendikası "Değerli meslektaşımız Sema Çeyrekbaşı hayatını kaybetti. Çok üzgünüz. Ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyoruz. Başımız sağ olsun" sözleriyle duyurdu. 

SEMA ÇEYREKBAŞI KİMDİR VE KAÇ YAŞINDA?

1951 yılında dünyaya gelen Sema Çeyrekbaşı, İzmir'de doğdu. Çeyrekbaşı, İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda birçok oyunda rol aldı. 1993-1994 sezonunda kurumda Sanat Yönetmeni olarak görev yaptı. 2007'de Inishmaan'ın Sakatı oyunundaki rolü ile 11. Afife Tiyatro Ödülleri "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" Ödülü'ne, 2011'de, Temiz Ev oyunundaki rolü ile 15. Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yılın En Başarılı Yardımcı Kadın Oyuncusu" Ödülü'ne, 16. Sadri Alışık Ödülleri'nde Komedi ya da Müzikal Dalında Yardımcı Rolde Yılın En İyi Kadın Oyuncusu Ödülü'ne değer görüldü.

Kadir Ezildi soluğu Erzurum'da aldı! Nişanlısı Gamze Türkmen'e öyle bir sürpriz yaptı ki...

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi soluğu Erzurum'da aldı! Nişanlısı Gamze Türkmen'e öyle bir sürpriz yaptı ki...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0