Her Halimle Sev 9. bölüm fragmanı yayında! Savi ve Nityam sahnede!

Hindistan’ın popüler dizisi “Saavi Ki Savaari”, Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 9. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 9. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev’de, Sonam’ın tüm engellemelerine rağmen Savi ve Nityam’ın yolu bir kez daha kesişir. Nityam’ın dans partneri Savi seçilir fakat Nityam’ın ona karşı hissettiği tek duygu nefrettir. Sonam istediğini alıyor mu?

8. Bölüm

Türlü oyunlarla Nityam’la evlenmeye çalışan Sonam, Savi’yi kıskanırken Savi ise ablasının mutluluğu için dua eder. Savi’nin Nityam’ın dans partneri seçilmesinin ardından pistte dans eden ikili arasında soğuk rüzgarlar esiyordur. Nityam bir yandan dans ederken bir yandan da Savi’nin yüzünü görmek istemediğini söyler. Nityam ve Savi’nin arası düzelecek mi?

9. BÖLÜM VİDEO

Ujala Süheyb'i istemiyor mu? Nefes 6. bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Ujala Süheyb'i istemiyor mu? Nefes 6. bölüm fragmanı yayınlandı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0