Her Halimle Sev 10. bölüm fragmanı yayında! Sonam'ın yalanları bir bir ortaya çıkıyor

Hindistan’ın popüler dizisi “Saavi Ki Savaari”, Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 10. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 10. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev’de, Sonam’ın nişan vaadiyle kandırdığı kişi elinde silahla Sonam’ın karşısına dikilir. Neye uğradığını şaşıran Sonam, tüm gerçekleri anlatacak mı?

9.Bölüm 

Savi, ritüel başlamadan önce Sonam’ın Nityam’a uygun olmadığını ve karakter olarak uyuşmadıklarını annesine söyler. Gerçeği öğrenen annesi, bu durumu dünürüne söylemek zorunda kalır. Gerçekleri öğrenen kayınvalide ise şok geçirir. Sonam ve Nityam’ın evliliği bozuluyor mu?

Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, her gün 16:00’da Kanal 7’de!

10. Bölüm Fragmanı

Öylesine Derin 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azra'nın planı işe yaradı

İLİŞKİLİ HABER

Öylesine Derin 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Azra'nın planı işe yaradı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0