Her Halimle Sev 11. bölüm fragmanı yayında! Savi ve Nityam evleniyor!

Hindistan’ın popüler dizisi “Saavi Ki Savaari”, Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 11. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 11. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev’de, kişilik özellikleri bakımından Savi ve Nityam’ın daha uyumlu olduğu söylenir. Savi ise Nityam’ın ablası Sonam gibi birisini istediğini söyler fakat kimse dinlemez. Savi ve Nityam için tören başlamıştır bile...

10. Bölüm 

Nityam, Savi ile evleneceğini duyunca şok geçirir çünkü Savi’yi hiç sevmemiştir. Savi ise bunu bildiği için ailesine bu evliliğin yanlış olacağını anlatmaya çalışır ama söz geçiremez. Öte yandan Sonam, gelinin kendisi değil de kardeşi Savi olacağını öğrenince büyük bir yıkım yaşar. Savi ve Nityam için nikah töreni başlatılır. Sonam bu evliliği hazmedebilecek mi? Yoksa kardeşine düşman mı olacak?

11. Bölüm Fragman

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0