MasterChef Bera kaç yaşında? MasterChef Bera hakkında detaylar!

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jürisinde yer aldığı MasterChef'te yarışmacılar bir bir ana kadroya giriyor. Yavaş yavaş aratılmaya başlanan yarışmacıların arasında Bera ise gündem oldu. Merak edilen MasterChef yarışmacısı Bera hakkında detayları sizin için topladı. İşte Bera kaç yaşında, kimdir?

TV8'de her gün ekrana gelen MasterChef'te düellolar sonrasında ana kadro belli oluyor. Ana kadroya girmek için kıran kırana yarışan yarışmacılar ise merak edilmeye başlandı. Her çıkardıkları tabak ile jüriden geçer not almayı planlayan yarışmacı adayları halk tarafından da ilgiyle takip ediliyor. Yarışmacılardan Bera ise sorgulatma yapılan kullanıcılardan biri. Peki merak edilen MasterChef yarışmacısı  Bera kimdir, kaç yaşında? İşte merak edilen soruların yanıtı...

MASTERCHEF BERA KAÇ YAŞINDA?

İkiz ablaya sahip olan Bera Altaş, mesleğe küçük yaşlardan beri başladığını söyleyerek dikkat çekmişti. En çok merak edilen ve aratılmaya başlanan sorulardan biri olan Bera'nın kaç yaşında olduğu oluyor 6 yıldır meslekte olan Bera, 18 yaşında.

 

Tüm Türkiye onu konuşuyor! Kanal 7 Öylesine Derin oyuncusu Wahaj Ali kimdir ve kaç yaşında?

İLİŞKİLİ HABER

Tüm Türkiye onu konuşuyor! Kanal 7 Öylesine Derin oyuncusu Wahaj Ali kimdir ve kaç yaşında?

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0