Kiran'ın Ujala'ya iftiraları bitmiyor! Nefes 9.bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te Süheyb, Ujala'yı sevdiğini ve özlediğini söyler. Ujala ise zaman ihtiyacı olduğunu belirtir. Öte yandan Kiran, kirli oyunlarına devam eder hatta Ujala'ya iftiralarda bulunur. Ujala, Kiran'ın yalanları karşısında ne yapacak?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kiran, Zarbab ve ailesine yeni bir yalan daha söyler. Evlerine hırsız girdiği süsü vererek paralarının çalındığını söylerler. Daha sonra da ortadan kaybolmak için evi boşaltırlar. Bunu başkasından öğrenen Zarbab çok şaşırır ve Kiran'ı arar. Kiran ise evi satmak zorunda kaldıklarını söyler. Kiran bir yandan planlarını uygularken bir yandan da Ujala'yı iftira ve baskılarla Süheyb'ten uzak tutmaya çalışır. Ujala, Süheyb'ten vazgeçecek mi?

Nefes dizisi 9. bölümüyle 19 Temmuz Cuma günü saat 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES DİZİSİ 9. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Ujala'nın büyük sınavı! Nefes 12.bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Ujala'nın büyük sınavı! Nefes 12.bölüm fragmanı yayınlandı
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0