Kan Çiçekleri 'en çok izlenen günlük diziler' arasında zirveyi oynuyor!

Kanal 7'nin sevilen dizisi Kan Çiçekleri zirvedeki yerini her zaman koruyor. Başarılı oyuncu kadrosuyla başarıdan başarıya koşan sevilen dizi Gürcistan'da yayınlandığından itibaren zirvede en çok izlenen günlük diziler arasında birinciliği oynuyor.

Başrollerinde Barış Bektaş, Yağmur Yüksel, Berkay Çınar, Selinay Taşol, Nalan Örgüt, Erol Yavan, Hasan Ballıktaş ve Hilal Kuvvet'in yer aldığı, Kanal 7'nin sevilen günlük dizisi 'Kan Çiçekleri' başarısıyla yine zirveyi oynuyor. Hafta içi her gün Kanal 7 ekranlarında seyircisiyle buluşan, UNİK Film yapımı dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük ilgi topladı.

Kan Çiçekleri

Kan Çiçekleri

Kan ÇiçekleriİLİŞKİLİ HABERKan Çiçekleri'nin yıldızı Yağmur Yüksel yine zirvede! 2024 Yılının En İyi Çıkış Yapanı Ödüllü

EN ÇOK "KAN ÇİÇEKLERİ" İZLENDİ!

Ünü Türkiye sınırlarını aşan başarılı dizi günden güne zirveye koşmaya devam ediyor. Gürcistan'da yayınlandığı günden beri "En Çok İzlenen Günlük Diziler" arasında birinciliğe oynayan sevilen dizi zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. İki aile arasındaki kan davasını konu edinen dizi 'Kan Çiçekleri' hafta içi her gün 16.30 ile 18.00 saatleri arasında izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor.

En çok Kan Çiçekleri izlendi

En çok Kan Çiçekleri izlendi

ETİKETLER

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0