MasterChef'te şoke eden olay! Yarışmacının tabağından çıkan şey herkesi şaşkınlığa uğrattı

Büyük ilgiyle takip edilen yarışma programı MasterChef Türkiye yeni sezonuyla hız kesmeden devam ediyor. Ana kadronun tamamlanmasın oldukça az bir zamanın kaldığı bu günlerde, sevilen yarışma programında talihsiz bir an yaşandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliğini yaptığı sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye yeni sezon çekimleri için seçmelere başladı. Yeni sezon için ana kadronun belirlenmesine çok az bir süre kalırken Zeynep, Hakan, Onur, Ümmühan, Deniz, Çağlar, Serhat ve Alper'in ardından 9. yarışmacı da belirlendi. Yarışmanın son bölümünde Ayşe yarışmanın 9. ismi olmaya hak kazanırken, Enes adlı yarışmacı için sonuç pek de istediği gibi olmadı.

Masterchef Enes

Masterchef Enes

YARIŞMACININ TABAĞINDAN POŞET ÇIKTI!

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan son bölümünde herkesi şaşkınlığa uğratan bir an yaşandı. Tadım aşamasında tabağını şeflere sunan yarışmacının yemeğinin içinden yabancı bir cisim çıktı. Danilo Şef'in tabağında poşet bulmasıyla büyük bir şok yaşayan yarışmacının tabağına bakan Mehmet Şef ise "Poşet oğlum bu" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

"BU AŞAMADA BU OLUR MU?

Neye uğradığını şaşıran yarışmacı "İmkansız" diyerek duruma inanamasa da Mehmet Şef, "Bu aşamada bu olur mu?" diyerek tabağını geri verdi. Yaşanan talihsiz olayın ardından yemeğinin tadına bakılmayan Enes büyük bir üzüntü yaşadı.

Masterchef tabaktan poşet çıktı

Masterchef tabaktan poşet çıktı

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran evlilik hikayesi! "Ölürken bize kıyak geçti"

İLİŞKİLİ HABER

Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran evlilik hikayesi! "Ölürken bize kıyak geçti"
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Cemaldemir 1 ay önce

Ben yemek Programmlari televizyonda seyrederken artik midem bulanmaya basliyor onun icin ben seyretmiyorum