Her Halimle Sev 16. bölüm fragmanı yayında! Nityam Savi'yi çok şaşırttı

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 16. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 16. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev’de Savi, biricik yol arkadaşı Çatri Prasat adlı rikşasından vazgeçemez. O sırada Savi’yi almaya gelen Nityam ise onların evinde bir çay içmek ister. Bu istek Savi’yi çok şaşırtır. Nityam ve Savi arasındaki buzlar eriyor mu?

16.Bölüm

Gizli gizli şoförlük yapan Savi, Dalmiya ailesine yakalanmamak için elinden geleni yapar. Nityam ise Savi’yi ziyarete giderek herkesi şaşırtan bir sürpriz yapar. Savi kendisini almaya geldiğini düşünerek hazırlanmak için içeri geçtiği sırada Nityam, bir fincan çay içmek istediğini söyler. Bu istek Savi’yi çok şaşırtır. Nityam’dan Savi’ye uzlaşma adımı mı geldi?

16. BÖLÜM FRAGMANI

Kardeşlerim dizisinin Harikası Gözde Türker'den şaşırtan hamle!

İLİŞKİLİ HABER

Kardeşlerim dizisinin Harikası Gözde Türker'den şaşırtan hamle!
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0