Emlakçının yaşadığı ilginç olay tüyleri diken diken etti! "Kuran’a hiç bir şey olmamış"

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tüyleri diken diken etti. İş için terk edilmiş bir eve giren emlakçı yaşadığı tüyler ürperten olayı sosyal medyadan paylaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Terk edilmiş evde kuşların yavruladığı ve yuva yaptığı görülürken etraftaki pislikler ve tozlar dikkat çekti. Ama asıl tüyler ürperten kısım ise o evde yer alan bir Kur'an-ı Kerim'in üzerinin hiçbir şekilde kirlenmediği oldu. İş için terk edilmiş eve geldiğini söyleyen ve bu evde yaşadığı olayı anlatan emlakçının yaşadığı olay tüyleri adeta diken diken etti.

TÜYLERİ DİKEN DİKEN ETTİ!

Evin görüntüsünü sosyal medyada paylaşan emlakçı durumu şöyle açıkladı:

"Dostlar, bugün bir iş için geldiğimiz, terke dilmiş bir ev burası. Gördüğünüz gibi kuşlar yuvalar yapmış. Toz toprak içerisinde, pislikler içerisinde. Dikkatimi çeken neydi biliyor musunuz? Böyle tüylerim diken diken oldu. Hayvan buraya yavru yapmış. Burada beslemiş, büyütmüş yavrularını buraları da kullanmış. Bakın her yerine sehpanın her yerinde pislik var ama Kur'an'ın üstünde yok. Hayvan hayvanken Kur'an'ın kıymetini biliyor. Biz insanlar olarak, maalesef Müslümanlar olarak bilmiyoruz."

"ALLAH'IN HİKMETİ"

Sosyal medyada paylaşılan o anlar izleyenlerin tüylerini diken diken ederken kullanıcılardan o videoya "İşte Allah'ın hikmeti", "Garip bir olay gerçekten" yorumları geldi.

Ülkelere göre gençlerin evden ayrılma yaşları!Araştırmalar ortaya koydu,Türkiye kaçıncı sırada?

İLİŞKİLİ HABER

Ülkelere göre gençlerin evden ayrılma yaşları!Araştırmalar ortaya koydu,Türkiye kaçıncı sırada?
"Renklensin Gecelerimiz"in İslami versiyonunu çekmişlerdi! Reynmen o isteğe kayıtsız kalamadı

İLİŞKİLİ HABER

"Renklensin Gecelerimiz"in İslami versiyonunu çekmişlerdi! Reynmen o isteğe kayıtsız kalamadı
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0