Kars'ta herkesi şaşırtan olay! Mantarların genişliğini görenler gözlerine inanamadı

Kars'ta bu kış geçen yılın aksine çok bereketli geçti. Geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışların ardından bazı şehir merkezlerinde ve ilçelerdeki çayırlarda beyaz mantarlar ortaya çıktı. Mantarların büyüklüğünü gören vatandaşlar ise gözlerine inanamadı.

Kars'ta geçtiğimiz günlerde uzun bir aradan sonra etkili olan sağanak yağışlar başladı. Yağışların durmasıyla birlikte Kars'ın Asboğa, Acısu, Suludere ve Handere  ilçelerinde bulunan çayırlarda bazı dev beyaz mantarlar ortaya çıktı. Yahni Dağı eteklerinde toplanan bazı mantarların genişliği vatandaşları hem şaşırttı hem de sevindirdi. Geçen yıl yaşanan kuraklıktan dolayı bölgede fazla mantar yetişmediğini ifade eden vatandaşlar, bu yıl kışın uzun sürdüğünü ve yağışların da sürekli olarak etkisini gösterdiğini ifade etti. 

Vatandaşlar dev mantarlara çok sevindi

Vatandaşlar dev mantarlara çok sevindi

Kars nerede? KarsİLİŞKİLİ HABERKars nerede? Kars'a nasıl gidilir? Kars'ta gezilecek yerler nerelerdir?

MANTARLARIN GENİŞLİĞİ 40 SANTİMETREYİ BULDU

Yağışların etkili olmasıyla birlikte görülen dev mantarların genişliği 40 santimetreyi buldu. Bunu gören vatandaşlar sevinçlerini gizleyemedi. Bazı vatandaşlar buldukları dev mantarları satarken, bazıları evlerinde değerlendirmeyi tercih etti. İşte Kars'ta görülen ve genişlikleri 40 santimetreyi bulan dev mantarlar...

Mantarı genişliği 40 santimetreyi buldu

Mantarı genişliği 40 santimetreyi buldu

Hindistan'da akılalmaz olay! Bir kadının kafatasından 77 tane iğne çıkarıldı

İLİŞKİLİ HABER

Hindistan'da akılalmaz olay! Bir kadının kafatasından 77 tane iğne çıkarıldı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0