Kadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası Mehmet Ezildi kimdir ve kaç yaşında?

Temizlik programları ile tanınan ve kısa sürede tüm Türkiye’ye kendini sevdiren Kadir Ezildi Gamze Türkmen ile evlilik hazırlığında. Ezildi'nin nişan törenine katılmayan babası Mehmet Ezildi gündemden düşmüyor. Peki, Kadir Ezildi'nin babası doktor Mehmet Ezildi kimdir ne iş yapıyor? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı:

"En Hamarat Benim" programıyla tanınan sunucu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta Fırat Türkmen'in kız kardeşi Gamze Türkmen ile Erzurum'da nişan töreni yapıldı. Ancak törene Kadir Ezildi’nin doktor babası katılmadı. Kadir Ezildi'nin annesi ve babası, 14 yaşında iken boşanmış olduğu biliniyor. Bu ayrılık ve babasının ayrıldıktan sonra iki kardeşi ile hiç ilgilenmemesi Kadir Ezildi'yi derinden etkilemiş ve babasıyla olan ilişkisini kesmesine neden olduğunu bir programda açıklamıştı. Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanlandıktan sonra babası hakkında arama motorunda Mehmet Ezildi kimdir nerede ve ne iş yapıyor soruları bir hayli hız kazandı. 

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen kimdir kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

KADİR EZİLDİ

KADİR EZİLDİ

KADİR EZİLDİ'NİN BABASI SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Temizlik Benim İşim ve En Hamarat Benim yarışmalarıyla tanınan Kadir Ezildi'nin yıllar önce annesini, kardeşini ve kendisini terk ettiğini iddia ettiği babası yıllar sonra ortaya çıktı. Kadir Ezildi'nin babasının plastik cerrahı Mehmet Ezildi olduğu öğrenildi. Ailesini yıllar önce terk ettiği için eleştirilere maruz kalan Mehmet Ezildi yapılan yorumlara isyan etti.

"ŞU ANA KADAR SESSİZ KALIP CEVAP VERMEYİŞİMİN SEBEBİ..."

Mehmet Ezildi, hakkında yazılan eleştiri yüklü yorumlara tepki gösterdi. Ezildi, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Şu ana kadar sessiz kalıp cevap vermeyişimin sebebinin oğlum Kadir Ezildi'ye zarar vermemektir. Ayrıca hakkımda bilgi sahibi olmayıp, hakaret içerikli mesaj atan ve yorum yapanlarla ilgili yasal işlemler başlatılmıştır" dedi.

Kadir Ezildi Gamze TürkmenİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi Gamze Türkmen'le görkemli bir törenle nişanlandı!

KADİR EZİLDİ'NİN BABASI MEHMET EZİLDİ KİMDİR?

Babasının yokluğunu özellikle bayramlarda derinden hissettiğini ve bu nedenle babasını affetmeyeceğini dile getiren Kadir Ezildi'nin babası Mehmet, Mesleği Plastik Cerrahi olduğu öğrenildi.

 MEHMET EZİLDİ

MEHMET EZİLDİ

Kadir Ezildi'nin annesi Pelin hanımdan boşandıktan sonra evlendiği bilinen Mehmet Ezildi'nin şu anki eşinin adının Öznur Genç Ezildi olduğu biliniyor.

Aslen Konyalı olan Mehmet Ezildi, İstanbul'da yaşıyor. 

Kadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen kimdir kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen kimdir kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
İngiliz müzik grubu Massive Attack İstanbul'da Gazze'nin sesi oldu!

İLİŞKİLİ HABER

İngiliz müzik grubu Massive Attack İstanbul'da Gazze'nin sesi oldu!
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0