Tuğba Ekinci'den sahnede İslam'a alçak saldırı! Hakkında soruşturma başlatıldı

Sahne aldığı bir ödül töreninde İslam'a hakaretler savuran Tuğba Ekinci'nin açıklamaları ortalığı karıştırdı. “Bu nasıl secdeye eğilmek, nasıl amin demek, bu nasıl Allah, nasıl Peygamber” diyen ünlü isme "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldı.

Sosyal medya hesabından yaptığı skandal paylaşımlarla gündemden düşmeyen Tuğba Ekinci, son hamlesiyle tepkilerin odak noktası haline geldi. Yılın Starları 2024 Ödül Töreni'nde sahne alan Ekinci, İslami değerler hakkında ağıza alınmayacak 'rezil' söylemlerde bulundu.

"BU NASIL ALLAH, NASIL PEYGAMBER!"

Kendinden emin bir tavırla "Bizi beğenmediler, kıyafetlerimize kadar. 'Müslümanlığa yakışmaz' dediler. Bu nasıl secdeye eğilmek, nasıl amin demek, bu nasıl Allah, nasıl Peygamber. Hayırdır" ifadelerini kullanan Ekinci'nin konuşmasına salondaki birçok davetlinin alkış tutması ise sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Ekinci'ye tepkiler çığ gibi büyürken "Eleştirinin bile bir dozu var. Allah ve Peygamber'e dil uzatmak hadsizliktir" şeklinde sayısız yorum geldi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekinci'nin ödül töreninde yaptığı konuşmanın ardından harekete geçti ve Ekinci hakkında "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlattı.

Kadir Ezildi'nin annesi Ümran Kaplan kimdir ve kaç yaşında? Ümran Kaplan'ın hastalığı ne?

İLİŞKİLİ HABER

Kadir Ezildi'nin annesi Ümran Kaplan kimdir ve kaç yaşında? Ümran Kaplan'ın hastalığı ne?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Kahya 1 ay önce

Yorum yazmaya bile gerek yok çünkü ne yazılsa ne söylense yetmez ifade edilemez