Her Halimle Sev 22. bölüm fragmanı yayında! Nityam, kardeşini reddetti

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 22. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 22. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev'de, Nityam'ın kardeşi, yıllar sonra ailesine döner fakat karşılarına çıkmaya cesareti yoktur. Nityam'ın kendisine karşı öfke dolu sözlerini duyan kardeşi büyük hayal kırıklığı yaşar. Savi bu duruma bir çözüm bulabilecek mi?

Her Halimle Sev 22 bölüm fragmanı

Her Halimle Sev 22 bölüm fragmanı

22.Bölüm

Nityam'ın kardeşi Rakşan yıllardır abisiyle kucaklaşmanın hayalini kurar fakat Nityam'ın ona karşı sadece öfke beslediğini öğrenir. Büyük bir yıkım yaşayan Rakşan, karakola giderek teslim olur. Öte yandan Savi, Şivam'ı fark eder. Öte yandan ablası Sonam'ın göz yaşları dinmez. Savi kendi ailesinin sorunları ile kocası Nityam'ın aile sorunları arasında sıkışıp kalır. Savi ne yapacak?

22. Bölüm Fragmanı

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0