Her Halimle Sev 23. bölüm fragmanı yayında! Savi, her şeyi itiraf etti

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 23. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 23. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev'de, Savi'nin taksi şoförü olduğu Nityam'ın ailesi hatta tüm kamuoyu tarafından öğrenilir. Kaynanası Savi'den iddiaları herkesin önünde reddetmesini ister fakat Savi tüm gerçeği söyler. Nityam bu duruma nasıl tepki verecek?

Her Halimle Sev 23 bölüm fragmanı

Her Halimle Sev 23 bölüm fragmanı

23.Bölüm

Savi'nin üç tekerli araçla taksi şoförlüğü yapması Dalmiya ailesine uygun bir davranış değildir.  Kaynanası Savi'den o taksiden kurtulmasını ister. Öte yandan Sonam ve işbirlikçi arkadaşları Savi'ye büyük bir tuzak kurar. Nityam'ın basın toplantısı yaptığı gün Savi'nin şoförlük yaptığını ortaya çıkarır. Nityam ise iddiaları yalanlaması için Savi'yi sahneye çağırır fakat Savi tüm iddiaları herkesin önünde kabul eder. Şoka uğrayan Nityam'ın kariyeri bitti mi?

23. Bölüm Fragmanı

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0