Süheyb nikahlanıyor! Nefes 17. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te, Ujala'yı hala çok seven Süheyb, ona kavuşmanın imkansız olduğunu düşünerek ailesinin baskılarına boyun eğer ve başkasıyla evlenmeyi kabul eder. Süheyb ve Ujala için her şey bitti mi?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ujala ise Rizvan'dan kurtulmanın yollarını ararken Süheyb, ailesinin istediği kızla evlenmeyi kabul eder fakat kalbi hala Ujala'dadır. Öte yandan kiran, Zarbab'ı iyice etkisi altına başlar. Zarbab, Kiran için ailesine rest çeker. Ujala ise Süheyb'in nikahlanacağı haberini alır ve dünyası yıkılır. Süheyb, bu yanlıştan dönecek mi?

Nefes dizisi 17. bölümüyle 31 Temmuz Çarşamba günü saat 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES DİZİSİ 17. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Her Halimle Sev 24 bölüm fragmanı yayında! Savi, Dalmiya ailesinden kovuldu

İLİŞKİLİ HABER

Her Halimle Sev 24 bölüm fragmanı yayında! Savi, Dalmiya ailesinden kovuldu
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0