Her Halimle Sev 24 bölüm fragmanı yayında! Savi, Dalmiya ailesinden kovuldu

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 24. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 2 24. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev’de, Savi’nin taksi şoförü olduğunu tüm kamuoyu onunda itiraf etmesi Dalmiya ailesinin itibarına gölge düşürür. Kayınvalidesi ise bu davranışı affetmez ve Savi’yi kapı dışarı eder. Savi şimdi ne yapacak?

 

24.Bölüm

Sonam’ın sinsi planları işe yaramıştır. Savi, dürüst davranarak taksi şoförü olduğunu herkesin içinde söyleyince Dalmiya ailesinin tepkisini çeker. Bu işi uzun süre yapmayı planlamadığını söylese de kayınvalidesi onu dinlemez ve evden kovar. Savi kendini affettirebilecek mi?

24. BÖLÜM FRAGMANI

Süheyb nikahlanıyor! Nefes 17. bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Süheyb nikahlanıyor! Nefes 17. bölüm fragmanı yayınlandı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0