Rizvan Süheyb'in düğün davetiyesini Ujala'ya veriyor! Nefes 18.bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te Rizvan, Süheyb'in düğün davetiyesini Ujala'ya kendi elleriyle getirir ve kinayeli konuşmalar yapar. Ujala ise evlenmeden önce hepsini hayatından çıkardığını söyleyerek sert çıkar. Ujala, Süheyb'in düğününe gidecek mi?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kiran ve görümcesi sert bir tartışma yaşayarak birbirine girer. Zarbab'ın kız kardeşi Kiran'ın gerçek yüzünü çoktan görmüştür ve ailelerine layık birisi olmadığını söyler. Kiran ise lafların altında kalmaz ve aynı sertlikte cevap verir. Öte yandan Rizvan, elinde düğün davetiyesiyle Ujala'nın yanına gelerek iğneleyici konuşmalar yapar. Ujala ise bu cehenneme gelmeden önce hepsini hayatından çıkardığını söyler. Bunu duyan Rizvan öfkelenir ve masayı devirir. Ujala, yaşadığı bu çileli hayattan kurtulabilecek mi?

Nefes dizisi 18. bölümüyle 1 Ağustos Perşembe günü 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES DİZİSİ 18. BÖLÜM FRAGMANI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Her Halimle Sev 25. bölüm fragmanı yayında! Savi için her şey bitti mi?

İLİŞKİLİ HABER

Her Halimle Sev 25. bölüm fragmanı yayında! Savi için her şey bitti mi?
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0