Kadir Ezildi'nin annesi Ümran Kaplan kimdir ve kaç yaşında? Ümran Kaplan'ın hastalığı ne?

Yaptığı temizliklerle büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kadir Ezildi'nin nişanlanmasının ardından yıllardır görüşmediği babası Mehmet ve her zaman yanından ayırmadığı annesi Ümran hanım merak edildi. Kadir Ezildi'nin annesi Ümran Kaplan katıldığı programda yılladır savaş verdiği hastalığından ilk kez bahsetti.

Temizlik delisi olarak tanıdığımız ve daha sonra En Hamarat Benim programının sunucusu olan Kadir Ezildi, Gamze Türkmen ile nişanı sonrası ailesi de merak konusu oldu. Önce doktor olan babası Mehmet Ezildi gündemde dolaşırken sonrasında annesi Ümran Kaplan'ın boşanma sonrası yaşadığı acı dolu hikayesi herkesi derinden üzdü. İşte Kadir Ezildi’nin annesi Ümran Kaplan'ın merak edilen hayat hikayesi ve hastalığı..

54 yaşında olan Ümran Kaplan, aslen Bayburtlu. Kadir Ezildi henüz 14 yaşındayken Mehmet Ezildi'den boşanan Ümran hanım, boşandıktan sonra sık sık sinir krizleri geçiriyordu. Kaplan, uzun bir süre bu süreçi atlatamamış. Ümran Kaplan, katıldığı 'En hamarat benim' programında emekli olduğunu söylemişti. Kaplan, boşandıktan sonra evlilik yapmamış.

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin sır gibi sakladığı babası Mehmet Ezildi kimdir ve kaç yaşında?
Kadir Ezildi

Kadir Ezildi

Kadir EzildiİLİŞKİLİ HABERKadir Ezildi'nin müstakbel eşi Gamze Türkmen kimdir kaç yaşında ve ne iş yapıyor?

ÜMRAN KAPLAN'IN HASTALIĞI NE?

Kaplan, katıldığı programda boşanma sürecinde yaşadıklarını ve geçirdiği ameliyatı şu sözlerle anlatmıştı:

Kadir Ezildi

Kadir Ezildi

"Kalbim sağ tarafta. İki ciğerim alındı. Normal insanların yarısıyım"

Tuğba Ekinci'den sahnede İslam'a alçak saldırı! Hakkında soruşturma başlatıldı

İLİŞKİLİ HABER

Tuğba Ekinci'den sahnede İslam'a alçak saldırı! Hakkında soruşturma başlatıldı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0