Her Halimle Sev 29. bölüm fragmanı yayında! Savi'nin pes etmeye niyeti yok

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 29. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 29. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev'de Nityam, Savi'yi fabrikanın başına geçirir fakat Savi'ye iş teklif ettiği fabrika, zarar eden, batık bir fabrikadır. Bunu öğrenen Savi, Nityam'ın iyi niyetli olmadığını anlar fakat asla vazgeçmeyeceğini söyler. 

Her Halimle Sev 29 bölüm fragmanı

Her Halimle Sev 29 bölüm fragmanı

29.Bölüm

Savi, fabrikayı iyi yerlere getirmekte kararlıdır. Öte yandan Sonam ise hala Nityam'ın peşindedir. Nityam'ın annesi ise tekrar gözünü Sonam'a çevirir. Savi'nin evliliği tehlikede mi? Sonam, Nityam'ı tekrar elde edebilecek mi?

29. Bölüm Fragmanı

İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0