Süheyb Ujala'yı unutamıyor! Nefes 21. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te Süheyb'in eşi, onun Ujala'ya aşık olduğunu öğrenir ve tüm aileye durumu anlatır. Aile, Süheyb'i sorguya çeker. Süheyb ise onların isteği doğrultusunda evlendiğini ve Ujala'sız yaşayamadığını söyler. Süheyb'in evliliği bitiyor mu?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Süheyb'in eşinin söyledikleri tüm aileyi kızdırır. Süheyb'in annesi Ujala'yı arayarak oğlunun peşini bırakmasını söyler. Olanlara Rizvan da şahit olmuştur ve Ujala'yı odaya kapatır. Her şeyden habersiz olan Ujala, gelen bir telefon yüzünden cezalandırılır. Gözyaşlarına boğulan Ujala, bu zorlu günleri atlatabilecek mi?

Nefes, 21. bölümüyle 6 Ağustos Salı günü saat 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES DİZİSİ 21. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Her Halimle Sev 30. bölüm fragmanı yayında!

İLİŞKİLİ HABER

Her Halimle Sev 30. bölüm fragmanı yayında!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0