Her Halimle Sev 30. bölüm fragmanı yayında!

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 30. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 30. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Savi’nin fabrikayı ayağa kaldırıp tekrar üretime geçirmesi Nityam’ı şaşırtır fakat yeteri kadar etkilemez. Çünkü Sonam, Nityam’ı bir an olsun yalnız bırakmaz ve sürekli manipüle etmeye çalışır. Öte yandan Savi’nin kaynanası Sonam’ın yaptıklarını iyi niyetli olarak değerlendirse de Savi ile Nityam’ın evliliğini tehlikeye atmak istemez. Nityam’ın annesi, Sonam’a engel olabilecek mi?

Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, her gün 16:00’da Kanal 7’de!

30. BÖLÜM FRAGMANI

Süheyb Ujala'yı unutamıyor! Nefes 21. bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Süheyb Ujala'yı unutamıyor! Nefes 21. bölüm fragmanı yayınlandı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0