YKS'de Türkiye 75'incisi olan yarışmacı Milyoner'e damga vurdu! "Bu soruyu nasıl bilemez?!"

Ünlü sanatçı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumunu üstelendiği fenomen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Türkiye genelinde eşit ağırlıkta 75. olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi hazırlık bölümü öğrencisi Ayşe Naz Babalık, performansıyla sosyal medyaya damga vurdu. Babalık'ın yanıt vermekte zorlandığı soruyu gören izleyenler büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Türk televizyonlarının en uzun soluklu yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster", her hafta birbirinden ilginç sorularla izleyenlere heyecan dolu dakikalar yaşatıyor. Spordan sanata, matematikten tarihe kadar pek çok kategoride sorunun yer aldığı yarışmada büyük ödüle ulaşmak isteyen yarışmacılar adeta ter döküyor.

Kim Milyoner Olmak İster

Kim Milyoner Olmak İster

Fenomen yarışmanın son bölümünde yaşananlar ise sosyal medyaya damga vurdu. Türkiye genelinde eşit ağırlıkta 75. olan Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi hazırlık bölümü öğrencisi Ayşe Naz Babalık"Hangisi 'iki' kelimesinin sözlük tanımıdır?" sorusunda zorlu dakikalar yaşadı.

"A- İkiden bir artık", "B- Birden bir artık", "C- Üçten bir artık" ve "D- Dörtten bir artık" seçenekleri arasında kararsızlık yaşayan Babalık, joker hakkını kullanmaya karar verdi. Soruyu seyircilere yönelten Babalık, "Birden bir artık" seçeneğinde karar kıldı ve doğru yanıtı verdi.

Ancak yarışmacı sesli soruda elenerek 5 bin lira ödülle yarışmaya veda etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Van Gölü'ne giren çocuklarda şaşırtan sonuç! Saçları sararıyor

Sinan Albayrak sildirilen paylaşımına böyle tepki gösterdi! "Bunu da elimizden almak..."

İLİŞKİLİ HABER

Sinan Albayrak sildirilen paylaşımına böyle tepki gösterdi! "Bunu da elimizden almak..."
Estetik ameliyatı olan 42 yaşındaki kadın ameliyattan sonra öldü!

İLİŞKİLİ HABER

Estetik ameliyatı olan 42 yaşındaki kadın ameliyattan sonra öldü!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

sadem 1 ay önce

yahu çarpım cetvelini bilmiyor daha lise mezunları bu ne ki.

APRANAX 1 ay önce

Çok bilenler buradaysa bilsin.

Boykot 1 ay önce

galatasaray öğrencisi, şaşıracak bir durum yok.