Her Halimle Sev 31. bölüm fragmanı yayında! Fabrikada patlama

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 31. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 31. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev’de Savi, büyük sevkiyatı gerçekleştirerek büyük bir iş başırır. Savi’nin bu başarısı Sonam ve iş birlikçisini rahatsız eder. Bunun üzerine fabrikada patlama gerçekleştirirler. Savi, fabrikayı tekrar ayağa kaldırabilecek mi?

Sonam, Nityam’a projede yardımcı olarak güzel bir iş çıkarır. Nityam’ın annesi onu tebrik eder ancak Sonam’ın aile temalı konuşmalarına gereken cevabı verir. Kaynanası hala Savi’yi seviyordur fakat Savi’ye karşı oynanan oyunlar bitmek bilmez. Bu oyunlardan sonuncusu ise Savi’nin ayağa kaldırdığı eski fabrikada gerçekleşen patlamadır. Savi, kurulan bu tuzakları bozabilecek mi?

31. BÖLÜM FRAGMANI

Ujala'ya büyük iftira! Nefes 22. bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Ujala'ya büyük iftira! Nefes 22. bölüm fragmanı yayınlandı

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0