Her Halimle Sev 31. bölüm fragmanı yayında!

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 31. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 31. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Savi, Nityam için hem fabrikasını ayağa kaldırır hem de ailevi sorunlarını çözmesi için birçok adım atar ancak Nityam, onun canını yakacak bir davranışta bulunur. Savi’nin baba yadigarı “Çatri Prasad” adlı rikşasını satan Nityam, bununla da yetinmez ve aracın parçalara ayrılmasını ister. Savi, biricik motorunun satıldığını öğrenince ne yapacak?

Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, her gün 16:00’da Kanal 7’de!

HER HALİMLE SEV 31. BÖLÜM FRAGMANI

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0