Almanya'da PKK'lı teröristler Yusuf Dikeç'in grafitisine saldırdı!

Almanya’da eli kanlı bölücü terör örgütü PKK sempatizanları, Berlin'de bulunan Mauer Park'taki bir duvara çizilen Yusuf Dikeç'in grafitisine zarar verdi.

2024 Paris Olimpiyatları sırasında milli atıcımız Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Dikeç'in ikonik pozu yurt dışı basınında büyük yankı uyandırdı. Dikeç'in rakiplerinin aksine koruyucu ekipman kullanmaması ve eli cebinde rahat bir atış yaparak Olimpiyat tarihinde Türkiye'ye atıcılıktaki ilk madalyasını kazandırması sosyal medyayı adeta salladı. Öyle ki, adına bir sürü edit yapıldı ve gündemi bir anda altüst etti.

Özellikle Hitman, Palworld ve Call of Duty gibi dünyaca ünlü oyun markaları milli sporcumuz Yusuf Dikeç'in duruşunu kendi oyun kapaklarına bile tasarlamaya başladı. Dikkatleri üzerine toplayan Dikeç, son olarak Almanya'nın başkenti Berlin'de bulunan Mauer Park bölgesine konu oldu. Dikeç'in efsanevi pozu Dominikli grafiti sanatçısı Jesus Cruz Artiles, rumuz ismiyle EME Freethinker tarafından duvara resmedildi.

Kısa sürede binlerce ziyaretçinin uğrak noktası haline gelen Yusuf Dikeç'in havalı tabanca atışı pozu Almanya'da eli kanlı bölücü terör örgütü PKK'nın sempatizanlarının hedefi haline geldi.

Kimliği belirlenemeyen terör sempatizanları duvara resmedilen Yusuf Dikeç'in grafitisinin üzerine yazılar yazıp, örgüt propagandası yaptılar.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ankaralı Turgut'un son paylaşımı gündeme damgasını vurdu!

Taylor Swift konseri terör tehdidinden iptal edildi! Hayranların gönlü almak için jest yapıldı

İLİŞKİLİ HABER

Taylor Swift konseri terör tehdidinden iptal edildi! Hayranların gönlü almak için jest yapıldı
Mazhar Alanso'dan duygulandıran sözler! "Sadece bir müzik arkadaşı değil kardeştik"

İLİŞKİLİ HABER

Mazhar Alanso'dan duygulandıran sözler! "Sadece bir müzik arkadaşı değil kardeştik"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Zaza 1 ay önce

Bir gün içimizden çıkan bu batı devlirmesi PKK ve yandaşları kendilerinin büyük bir yanılgıya düştüğünü görecek.Silah çektiği sıktığı milletin kendi öz kardeşi devletin kendi öz devleti olduğunu anlayacak.Bizim batılı tarihçilerin bizimle ilgili görüşlerini okuyup anladığımız gibi.Macarlarda yüz yıllar sonra anladı.Kendimizi onlara benzettim bu kardeşliği geç anlamamız sebebiyle.Turani halkın soy kardeşleriyşz biz.

Mizah 1 ay önce

Ezikler ABD'nin kendilerine bir tarih yazacağını zannediyorlar. Bilmiyorlar ki tarih Türkler ile yazılır.

Adem 1 ay önce

Köpek kanı taşıyan itler birgün turanla karşılaşacaksınız.Ozaman tufan olacak ne tufanı biliyonuzmu.Kürt Türk Kardeşliği tufanı sizi boğacağız.Terör yanlısı sokak köpekleri.

Toplam 1 beğeni

Chpkk 1 ay önce

Güneş balçıkla sıvanmaz

Ali 1 ay önce

Pkk lilarin geldiği son nokta onu da engelliyecegiz inşallah

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun