Kiran evi terk etti! Nefes 26. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te, Kiran ve Zarbab boşanma noktasına geldiler. Çocuklarını da alan Kiran, annesinin evine döner. Zarbab'ın ailesi ise Kiran gibi saygısız bir gelinleri olduğu için büyük üzüntü duyar. Zarbab ve Kiran boşanıyor mu?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kiran'ın evi terk ederek annesinin evine gelmesi, Zarbab'ın ailesinde tedirginliğe neden olur. Zarbab, çocukları vermek istemese de Kiran onları ad yanında götürür. Ujala ise kendi sıkıntılarını bir kenara bırakarak Kiran'a çocuk bakımıyla ilgili yardım eder. Kiran ise Ujala'nın ona yardım etmesine rağmen ona iğneleyici konuşmaya devam eder. Ujala, Kiran'ın sözlerine sessiz mi kalacak?

Nefes dizisi 26. bölümüyle 13 Ağustos Salı günü saat 14.25'te Kanal 7'de.

NEFES 26. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Her Halimle Sev 37. bölüm fragmanı yayında! Sonam'ın planları yere düştü

İLİŞKİLİ HABER

Her Halimle Sev 37. bölüm fragmanı yayında! Sonam'ın planları yere düştü
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0