Her Halimle Sev 37. bölüm fragmanı yayında! Sonam'ın planları yere düştü

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 37. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 37. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Annesi, Şivam’ı hala özlüyordur ve onunla bağını koparmamıştır. Her yıl doğum gününü bile kutlar. Nityam’ın ise kardeşini asla affetmeye niyeti yoktur hatta annesine de onunla görüşmemesi konusunda baskı yapar. Tüm yaşananlara şahit olan Savi, bu duruma nasıl bir çözüm bulacak?

Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, her gün 16:00’da Kanal 7’de!

HER HALİMLE SEV 37. BÖLÜM FRAGMANI

Kiran evi terk etti! Nefes 26. bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Kiran evi terk etti! Nefes 26. bölüm fragmanı yayınlandı
Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0