Her Halimle Sev 38. bölüm fragmanı yayında! Nityam'ın annesi kötü haberi alınca yıkıldı

Hindistan’ın popüler dizisi "Saavi Ki Savaari", Her Halimle Sev artık Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. İlk bölümden büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Her Halimle Sev 38. bölüm fragmanıyla da oldukça merak ediliyor. İşte Her Halimle Sev dizisinin 38. bölüm fragmanı yayında.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Her Halimle Sev’de Savi, Nityam’ın ona aşık olmaktan korktuğunu söyler fakat Nityam buna gülerek cevap verir. Öte yandan Savi, endişeli bir şekilde kaynanasını arayarak üzücü bir haber verir. Nityam evi terk mi ediyor?

38.Bölüm Fragmanı

Şivam, ailesindeki herkesi özlediğini fakat kardeşi Nityam’ın öfkesinin dinmeyeceğini düşünerek üzüntüye kapılır. Nityam ise Delhi’ye uçak bileti alır. Bunun üzerine Savi, kaynanasını arayarak onu durdurması gerektiğini söyler. Nityam neden evi terk etmeye karar verdi?

Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Rizvan hayatını mı kaybetti! Nefes 27. bölüm fragmanı yayınlandı

İLİŞKİLİ HABER

Rizvan hayatını mı kaybetti! Nefes 27. bölüm fragmanı yayınlandı
Hukuk Fakültesini kazanan genç ve ailesinin verdiği tepki viral oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Hukuk Fakültesini kazanan genç ve ailesinin verdiği tepki viral oldu!

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0