Kiran görümcesinin başını da yakacak! Nefes 31. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te Kiran, görümcesinin numarasını eski görüştüğü kişiye verir ve onu arayıp tanışmasını söyler. Numarayı alan kişi Zarbab'ın kardeşini arar ve tanışmak istediğini söyler. Zarbab, Kiran'ın yaptıklarını öğrenecek mi?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ujala, teyzesinin tavırlarıyla uğraşırken Süheyb ise eşi Neval'in soğuk davranışlarından şikayetçidir. Öte yandan Kiran yine kötülük peşindedir. Eski görüştüğü kişi paraya ihtiyacı olduğunu ve zengin bir kızla tanışmak istediğini söyler. Bunun üzerine Kiran, eşinin küçük kardeşinin numarasını ona verir. Kiran'ın oyunları ne zaman bitecek?

Nefes dizisi 31. bölümüyle 20 Ağustos Salı günü saat 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES 31. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0