Nevin tuzağa düştü! Nefes 34. bölüm fragmanı yayınlandı

Nefes'te Kamran, Nevin'i babaannesiyle tanıştırma bahanesiyle evine çağırır. Kamran, Nevin'e farklı gözle bakmaya başlayınca Nevin, kendini savunmak için Kamran'a vazoyla vurur ve oradan kaçmaya başlar. Nevin, Kamran'dan nasıl kurtulacak?

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kiran, Kamran gibi bir baş belasını Nevin'e musallat eder. Nevin ise kendisine kurulan tuzağı fark etmeyip Kamran'ın babaannesiyle tanışma niyetiyle onun evine gider. Kamran ise gerçek yüzünü Nevin eve geldiğinde gösterir. Nevin kendisini savunmaya çalışırken, bir kişi de camdan onları kayda alır. Nevin, nasıl bir tuzağın içine düştü?

Nefes dizisi 34. bölümüyle 23 Ağustos Cuma günü saat 14.15'te Kanal 7'de.

NEFES 34. BÖLÜM TANITIMI

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes”  hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0